Maurerův Grand restaurant festival v La Bouchée

15. 1. — 28. 2. 2017

La Bouchée nabídne spolu s dalšími českými top restauracemi do 28.2. návštěvníkům delikatesy své kuchyně za zvýhodněné festivalové ceny. Tématem letošního ročníku je „Baroko na talíři“!

Podrobnosti k menu, způsobu rezervace a platby najdete na http://www.gran­drestaurantfes­tival.cz/uvod­ni-strana/

FESTIVALOVÁ NABÍDKA LA BOUCHÉE

Vichyssoise krém, Roquefort, jelítko
&
0,1 l Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2012, Mikrosvín Mikulov

Jelení kýta v úpravě sous-vide, dýňové pyré, bramborová kroketa balená v mandlích, kapusta, redukce z portského vína
&
0,1 l Pinot noir Ben's reserve, moravské zemské víno 2013, Stapelton & Springer

Čokoládový tart, kávová espuma, domácí borůvková zmrzlina
&
0,05 l Lokus, likérové víno 2012, Víno J. Stávek

V La Bouchée se dlouhodobě věnujeme vyhledávání té nejkvalitnější a nejzajímavější produkce z moravských i zahraničních vinic. Naši číšníci vám proto nabídnou k menu snoubené víno – vyzkoušejte si práci sommeliera a objevujte, jak harmonizuje a mění chuť s daným pokrmem, a které vaše smysly okouzlí více.

BONUS: Ke každé rezervaci věnujeme poukaz na 15% SLEVU při příští návštěvě La Bouchée.

Bon appétit!

http://www.gran­drestaurantfes­tival.cz/…l/la-bouchee