Aktuality

V pondělí 1. května bude restaurace UZAVŘENA

27. 4. 2017

V pondělí 1. května bude restaurace UZAVŘENA.

Na Velikonoce máme OTEVŘENO

14. 4. 2017

Od pátku až do Velikonočního pondělí máme v La Bouchée otevřeno, od soboty i s nabídkou VELIKONOČNÍHO ME­NU

V neděli 26. 3 . bude restaurace uzavřena

19. 3. 2017

V neděli 26. března odjíždí celý náš tým na jižní Moravu vybrat pro vás nové vzorky do Vinného lístku. Přímo na „místo činu“ – do vinařství, jako je Sonberk/ Stapleton & Springer aj.

Nepochybně si to užijeme, ale jsme si jistí, že vám tu radost dokážeme přenést do La Bouchée ve výběru vín a jejich autentické prezentaci.

Děkujeme za pochopení a těšíme se!

HLEDÁME PARŤÁKA do TÝMU OBSLUHY V LA BOUCHÉE

23. 2. 2017

Máš rád/a práci v gastru? Maš rád/a lidi? Tak to se ti u nás bude libit :) Hledáme komunikativní a přirozeně pohostinné lidi, co se rádi učí novým věcem. Praxe v oboru a vášeň pro víno je určitě výhodou. Napište nám na labouchee@labou­chee.cz.

Nový jídelní lístek

8. 2. 2017

Od středy 8. 2. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba Kohouta na černo s krupicovými noky, kterého vidíte na fotce.

Přijmeme do týmu kuchaře

1. 2. 2017

Do naší restaurace hledáme dalšího kuchaře. Zkušenějšího, který se může po zapracování stát i vedoucím jedné ze směn.

Od února je znova OTEVŘENO I V NEDĚLI

31. 1. 2017

Od února bude restaurace opět otevřena i v neděli od 11 do 22 h.

Otevírací doba o svátcích

1. 12. 2016

Štědrý den a První svátek vánoční budeme trávit se svými rodinami, restaurace bude UZAVŘENA. Rádi vás opět přivítáme v pondělí 26.12.

Na Silvestra a 1. ledna bude restaurace UZAVŘENA.

Všem našim hostům přejeme krásné Vánoce i radostný a šťastný začátek nového roku.

Čtvrtek 27. 10. otevřeno jen do 13.30, v pátek 28. 10. je restaurace OTEVŘENA

26. 10. 2016

Tento čtvrtek 27. 10. bude mít z důvodu konání privátní akce restaurace otevřeno jen do 13.30.

Na státní svátek v pátek 28. 10. máme OTEVŘENO.

Ve středu máme OTEVŘENO, v pátek přijďte na PÁRTY!

28. 9. 2016

Milí hosté, VE STŘEDU je státní svátek, restaurace je OTEVŘENA.

V PÁTEK JE VEČER NAŠE NAROZENINOVÁ PARTY – srdečně vás zveme! Restaurace bude otevřena do 15 h a potom na akci od 19 h.

Omezení provozu restaurace tento čtvrtek a sobotu

22. 9. 2016

Milí hosté, ve čtvrtek uzavřeme restauraci v 15 h a poté přesuneme zábavu, jídlo i víno na grilovačku v Otevřené zahradě, kam jste srdečně zváni. V sobotu bude restaurace uzavřena z důvodu konání svatby.
Děkujeme za pochopení.

Přijmeme do týmu číšníka

11. 9. 2016

Rosteme… a tak přijmeme do obsluhy číšníka nebo servírku.

Přes léto budou sklepní prostory restaurace uzavřeny, každodenní provoz přebírá La Bouchée Gril v Otevřené zahradě

3. 7. 2016

Vážení hosté, přes léto – až do 11.9. budou sklepní prostory naší restaurace (krom skupinových rezervací) uzavřeny. Využít můžete naši letní terasu s grilem v Otevřené zahradě za restaurací.

La Bouchée Gril v Otevřené zahradě zahájil provoz!

31. 5. 2016

Ve středu 1. 6. zahajujeme provoz naší letní scény „La Bouchée GRIL V OTEVŘENÉ ZAHRADĚ“. Na krásné terase pod rozkvetlým špilberským kopcem, přímo za restaurací, na vás čekají – za pohodové ceny – dobroty z grilu, burgery, sendviče, saláty, domácí dezerty, zmrzliny a limonády, italské espresso, orosená sklenka vína, točený bernard,… A v poledne obědové menu. Svěží vánek, suroviny z místních zdrojů – často v bio kvalitě a kulinářské nadšení našeho šéfkuchaře dokáží rozpustit pracovní stres opravdu spolehlivě! :) P.S. Myslíme i na děti, v Otevřené zahradě se skvěle zabaví a my se postaráme o jejich spokojená bříška.

Takže od zítřka v zahradě na Údolní 33 na viděnou :) Sledujte:
www.labouchee.cz
www.facebook.com/la­bouchee
‪#‎labouchee_gril‬

Získali jsme Certifikát výjimečnosti TripAdvisor

25. 5. 2016

Právě nám přišla z TripAdvisoru tahle zpráva: „S velkou radostí Vám oznamujeme, že zařízení La Bouchee získalo ocenění Certifikát výjimečnosti za rok 2016, a to na základě konzistentně skvělých recenzí, které jste získali na TripAdvisoru.
Přátelé, je to naše společná práce a obrovský dík patří hlavně vám, našim hostům. DĚKUJEME!!!

Omezení provozu

10. 4. 2016

Z technických důvodů bude naše restaurace v neděli 10. 4. 2016 po celý den uzavřena.

Děkujeme za pochopení.

V sobotu je do 15.00 restaurace uzavřena

12. 3. 2016

V sobotu 12. 3. je do 15.00 restaurace uzavřena z důvodu privátní akce. Poté standardně podáváme denní nabídku.

Tuto neděli z technických důvodů zavřeno

10. 1. 2016

Vážení hosté, omlouváme se, ale v neděli 10. 1. bude naše restaurace z technických důvodů uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Silvestrovská otevírací doba

27. 12. 2015

Na Silvestra bude restaurace otevřena od 18 hodin. V 18.30 na vás pak čeká speciální Silvestrovské menu. 1. ledna budeme mít zavřeno.

Všem našim hostům přejeme radostný a šťastný začátek nového roku.

Dárkové poukazy do La Bouchée

11. 12. 2015

Uvažujete o originálním daru? Věnujte svým blízkým, přátelům, zaměstnancům nebo obchodním partnerům skutečný gastronomický zážitek!

V pátek 27. 11. bude restaurace od 12 do14 h uzavřena

27. 11. 2015

V pátek 27. 11. je z důvodu konání privátní akce provoz restaurace mezi 12. a 14. h uzavřen. Obědové menu podáváme do 12h a poté opět od 14 do 17h.

Dnes i zítra otevřeno od 13.30

6. 11. 2015

Z důvodu konání velké soukromé akce dnes otevíráme až ve 13.30. Denní nabídka bude k dispozici do 17h.
Děkujeme za pochopení.

Ve středu 28.10. máme otevřeno

28. 10. 2015

I ve státní svátek 28.10. máme v La Bouchée otevřeno, od 11 do 22 hodin.

Dnes z technických důvodů zavřeno

20. 9. 2015

Vážení hosté, omlouváme se, ale restaurace bude dnes z technických důvodů uzavřena.
Děkujeme za pochopení.

Chutnalo vám? Hlasujte pro nás na www.grandrestaurant.cz

1. 9. 2015

Těší nás, že jsme byli zařazeni do užšího výběru XX. vydání gastronomického průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant pro rok 2016.

Hlasování končí v úterý 15. září. Pokud je La Bouchée vaším oblíbeným podnikem, budeme moc rádi, když nás ohodnotíte na www.grandrestau­rant.cz/…l/la-bouchee.

Děkujeme!

Nabídka dne

24. 8. 2015

Každý všední i víkendový den pro vás chystáme speciální menu se stejnou péčí, jakou věnujeme naší à la carte nabídce. Čerstvé suroviny z místních zdrojů – často v kvalitě bio a kulinářské umění našich kuchařů dokáží rozpustit pracovní stres opravdu spolehlivě. Nově můžete vybírat dokonce ze tří hlavních chodů a až do 17 hodin!

La Bouchée na TripAdvisoru

22. 6. 2015

Milí hosté, ceníme si toho, že jsme vás mohli uvítat v naší restauraci. Pokud se chcete o dojem ze svého gastronomického zážitku podělit s ostatními, připojte svou recenzi na náš profil v celosvětově známém průvodci TripAdvisor.

La Bouchée na Špilberk Food Festivalu 2015

28. 5. 2015

Na začátku června se na nádvořích a terasách hradu Špilberk uskuteční již čtvrtý ročník Špilberk Food Festivalu, první s účastí La Bouchée. Na to, jaké lahůdky pro vás chystáme, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Nový jídelní lístek

4. 5. 2015

Od pondělí 4. 5. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba nadívaný suprême z farmářského kuřete s glazovanými baby bramborami, brokolicovým pyré a emulzí z kopřiv, nebo další jídla z jarních lokálních surovin.

V neděli 3. 5. bude restaurace od 14h uzavřena

1. 5. 2015

Vážení hosté, tuto neděli bude naše restaurace z technických důvodů uzavřena už ve 14 hodin.
Děkujeme za pochopení.

Francouzské menu Bonjour Brno prodlouženo!

13. 4. 2015

Od pondělí až do neděle 5. 3. u nás probíhá Degustační týden s festivalem Bonjour Brno – po tuto dobu nepřipravujeme jídla ze stálého jídelního lístku.

Velikonoční pondělí - otevřeno

6. 4. 2015

Na Velikonoční pondělí máme v La Bouchée otevřeno s nabídkou jarních specialit.

Hlasujte s námi!

26. 2. 2015

Už jen tři dny zbývají do konce hlasování v anketě Evropský strom roku 2015 (European Tree of the Year). Sdílíme výzvu naší spřízněné Nadace Partnerství – pomozme naší Opatovické borovici! Bojuje například s anglickým dubem Robina Hooda nebo estonským dubem, který roste na fotbalovém hřišti. Stačí vám minuta k tomu, abyste pro ni hlasovali na http://www.tre­eoftheyear.or­g/…orovice.as­px. Sdílejte kde se dá a staňte se tím, kdo ji dostane na bednu :)

Tříchodové polední Business menu

6. 2. 2015

Po čase jsme pro vás inovovali strukturu polední nabídky. Novinkou je Tříchodové Business menu, které doporučujeme pro obchodní obědy nebo pro ty z vás, kteří si chtějí oběd užít a věnovat se dobrému jídlu naplno.

Nový jídelní lístek

2. 2. 2015

Od pondělí 2. 2. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba francouzskou cibulačku taženou 17 hodin, na kterou jsme použili 28 kilo cibule na 8 litrů vývaru nebo rolované maso, domácí klobásu a pršut z bio jehněčího, přímo před vámi zauzené, které vidíte na fotce.

V neděli 1.2 . bude restaurace uzavřena

1. 2. 2015

Chystáme pro vás nový jídelní lístek a abychom stihli vše dobře připravit, potřebujeme čas. Proto prosíme o pochopení, když v neděli zavřeme, abychom vás v pondělí mohli překvapit čerstvými zimními lahůdkami.
Děkujeme a těšíme se!

Otevírací doba 31. prosince 2014 a 1. ledna 2015

17. 12. 2014

Na Silvestra bude restaurace otevřena od 18 hodin. V 19.00 na vás pak čeká speciální Silvestrovské menu.

1. ledna budeme mít zavřeno. Všem našim hostům přejeme radostný a šťastný začátek nového roku.

La Bouchée na autogramiádě Romana Vaňka

25. 11. 2014

Náš oblíbenec, neúnavný kritik náhražek a šmakulád a v neposlední řadě renomovaný autor kuchařských bestsellerů – Roman Vaněk bude ve středu v Brně! Od pěti hodin běží autogramiáda jeho nové kuchařky v knihkupectví Dobrovský na Joštové a La Bouchée s Mikrofarmou nachystalo pro zúčastněné ochutnávku svých nešizených dobrot s lokálním původem. Tak se za námi zastavte!

Nový jídelní lístek

4. 11. 2014

Od úterý 4. 11. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba Brasírovanou vyzrálou bio hovězí špičku z Mikrofarmy s raviolami z konfitu, panna cottou ze slaniny z Přeštíka a dýňovým pyré, kterou vidíte na fotce, nebo další jídla z podzimních lokálních surovin.

Chodíte rádi do La Bouchée? Hlasujte pro nás!

10. 9. 2014

Do příštího pondělka – 15. září máte možnost hlasovat a ovlivnit tak výsledky v průvodci nejlepšími restauracemi v ČR – Maurerově výběru Grand Restaurant pro rok 2015.

V sobotu 23. 8. 2014 bude od 15h restaurace uzavřena

23. 8. 2014

Vážení hosté, dnes – tj. v sobotu budeme mít z důvodu konání soukromé oslavy otevřeno výjimečně jen do 15 hodin.
Děkujeme za pochopení.

Pomáháme: Rosé A

7. 7. 2014

Počátkem července pokřtila herečka Alena Antalová v La Bouchée Rosé A, které rozhodně stojí za ochutnání, ale navíc je to víno, které pomáhá v boji proti Alzheimerově chorobě!

Fotografie ze Slavností moře

6. 6. 2014

V nové fotogalerii se můžete podívat, jaké dobroty jsme připravovali poslední květnovou sobotu na Slavnostech moře.

Fotografie z Prague Food Festivalu 2014

26. 5. 2014

Prohlédněte si, jak jsme vařili na Pražském hradě v sekci „Hvězdy z regionů“. Pro vás, kteří jste to do Prahy nestihli, chystáme překvapení – už brzy info zde!

MIKROFARMA - brněnská zrárna a řeznictví s úctou k masu

6. 5. 2014

V restauraci La Bouchée sedmým rokem spolupracujeme s vybranými farmáři, kteří dělají svoji práci srdcem a naši kuchaři denně ověřují kvalitu jejich produkce. Rozhodli jsme se zpřístupnit tyto své zdroje širší veřejnosti a zároveň znásobit potenciál jejich kvalitního masa ještě navazujícím procesem zpracování v nové zrárně a řeznictví Mikrofarma, které jsme pomáhali v Brně vybudovat.

Náš šéfkuchař v porotě cen české gastronomie

5. 5. 2014

Náš šéfkuchař, Michal Hájek, byl pro své dlouhodobé profesní aktivity přizván ke spolupráci na novém projektu CENY ČESKÉ GASTRONOMIE. Jeho smyslem je ocenit výjimečné události, produkty, inspirativní jednotlivce i skupiny.

Zajeli jsme pro víno do Francie

5. 3. 2014

Přijďte si k nám prochutnat Burgundsko, dozvíte se i klípky ze zákulisí navštívených „châteaux“

Labužnické obědové menu

3. 2. 2014

Každý všední i víkendový den pro vás chystáme několikachodové obědové menu se stejnou péčí, jakou věnujeme naší à la carte nabídce. Čerstvé suroviny z místních zdrojů – často v kvalitě bio a kulinářské umění našeho šéfkuchaře dokáží rozpustit pracovní stres opravdu spolehlivě!

Uzavření restaurace o víkendu 11. 1. - 12. 1.

11. 1. 2014

Naše restaurace bude od soboty 11. 1. do neděle 12. 1. z technických důvodů uzavřena.

Děkujeme za pochopení

MENU & VÍNO večera s panem Valihrachem

20. 11. 2013

Detaily degustační večeře s trojnásobným Vinařem roku, panem Valihrachem, jsme právě zveřejnili zde.

Mikulášsko-vánoční dárkové lahůdky ve skleničkách od Zapálené kuchařky Lenky Požárové

12. 11. 2013

Pro všechny mlsné Brňáky připravila opět autorka nejlepší kuchařkové série světa – Lenka Požárová – speciální nabídku pěti rafinovaných druhů svých mikulášsko-vánočních dárkových skleniček.

Uzavření provozu

28. 10. 2013

V pondělí 28.10. je z technických důvodů provoz restaurace uzavřen. Budeme se na vás těšit opět v úterý.

Naše posvícení

16. 10. 2013

Tuto středu od 11.00 do 14.00, na Světový den výživy, se připojíme k akci „Naše posvícení“ pořádané společností Člověk v tísni, která podporuje lokální spotřebu a budeme vařit polední menu pouze z lokálních surovin, ostatně jako v podstatě vždy :)

La Bouchée reprezentovalo Českou republiku na gastronomickém festivalu ve Francii

9. 10. 2013

Rádi bychom se s vámi podělili o radost z úspěšné prezentace naší národní kuchyně a moravských vín týmem brněnské restaurace La Bouchée na gastronomickém festivalu Gourmand v bretaňském městě Rennes, jež je partnerským městem Brna.

Vinná akademie restaurantu La Bouchée - díl druhý

30. 9. 2013

Od tohoto pondělka startuje druhý díl Vinné akademie restaurantu La Bouchée. Její dvě úrovně garantují vinný zážitek jak těm, kteří kouzlo tohoto nápoje teprve objevují, tak opravdovým fajnšmekrům.
Ochutnejte u nás tematickou sadu pěti vín s výkladem sommeliera. Ohodnoťte je na degustační kartě a vytvořte si vlastní žebříček favoritů.

Ochutnejte speciality z nového jídelního lístku

19. 8. 2013

Dnes startuje nová nabídka kuchyně restaurace La Bouchée, srdečně vás zveme k ochutnání našich letních specialit.

Vinná akademie restaurantu La Bouchée

18. 6. 2013

Od tohoto pondělka startuje Vinná akademie restaurantu La Bouchée. Její dvě úrovně garantují vinný zážitek jak těm, kteří kouzlo tohoto nápoje teprve objevují, tak opravdovým fajnšmekrům.
Ochutnejte u nás každý měsíc novou tematickou sadu pěti vín s výkladem sommeliera. Ohodnoťte je na degustační kartě a vytvořte si vlastní žebříček favoritů.

Bronzová medaile z Mistrovství ČR v sekání sektů míří do La Bouchée

17. 6. 2013

Naše kolegyně Dáša Fialová se o víkendu poprvé účastnila Mistrovství ČR v sekání sektů (sabráži) a hned z toho bylo 3. misto – bronzová medaile a navíc i cena pro nejlepší sommelierku. Jsme šťastní a gratulujeme!!

Catering La Bouchée pro britskou velvyslankyni Sian McLeod

17. 6. 2013

Brněnský hrad Špilberk hostil v pondělí speciální událost. Britské velvyslanectví tam uspořádalo oslavu narozenin královny Alžběty II – nejdůležitějšího svátku monarchie. Kuchař ambasády připravoval tradiční fish and chips a La Bouchée doplnilo občerstvení svými lahůdkami.

Hodina země v La Bouchée

23. 3. 2013

V sobotu 23. 3. od 20.30 do 21.30 hod se připojíme k celosvětovému megahappeningu – Hodina Země 2013, při kterém každoročně zhasnou města, firmy i jednotlivci na jednu hodinu světla, aby symbolicky upozornili na nutnost rychle a systematicky řešit probíhající změnu klimatu. V naší restauraci na vás čeká romantika při svíčkách a hořícím krbu!

Jean-Jacques Godet v La Bouchée

4. 2. 2013

V pondělí 11.2. od 19h povede v La Bouchée privátní degustaci svých cognaců osobně producent Jean-Jacques Godet. Pro naše hosty máme rezervovány 2× 2 vstupy zdarma.

Vítěz je již znám – děkujeme za ten obrovský zájem a účast! Každopádně cognacy pana Godeta, včetně novinek, které na degustaci odhalí, budou k dispozici v barové nabídce La Bouchée.

Valentýnské dárkové lahůdky ve skleničkách od Zapálené kuchařky Lenky Požárové

29. 1. 2013

Po úspěšné předvánoční akci Vám La Bouchée opět nabízí možnost objednání stylových dárkových skleniček Lenky Požárové, které pro vás vlastnoručně připraví. Opět se těšte na rafinované chutě, neobvyklé kombinace, prvotřídní ingredience zpracované s láskou a překvapivé novinky. Tak co, prochází láska žaludkem?

V úterý 27.11. otevřeno od 17h

27. 11. 2012

Vážení hosté, v úterý budeme opět vzhledem k rekonstrukčním pracem na domě, ve kterém sídlíme, odpojení od elektrické energie, restauraci tedy otevřeme výjimečně až v 17 hodin.
Děkujeme za pochopení.

Dárkové poukazy do La Bouchée

20. 11. 2012

Uvažujete o originálním daru? Věnujte svým blízkým, přátelům, zaměstnancům nebo obchodním partnerům skutečný gurmánský zážitek!

Omezení parkování ve dnech 21.11. - 23.11.2012

18. 11. 2012

Vážení hosté, vzhledem k úpravě povrchu našeho parkoviště nebude možné od úterní noci 20.11. do pátku 23.11.2012 na našem vyhrazeném stání parkovat. Děkujeme za pochopení.

Mikulášsko-vánoční dárkové lahůdky ve skleničkách od Zapálené kuchařky Lenky Požárové

13. 11. 2012

Pro všechny mlsné Brňáky připravila autorka nejlepší kuchařkové série světa – Lenka Požárová – speciální nabídku šesti rafinovaných druhů svých mikulášsko-vánočních dárkových skleniček.

V neděli 11.11.2012 kapacita Svatomartinského menu vyčerpána

11. 11. 2012

Milí hosté, dnes máme již všechna Svatomartinská menu rezervována, k dispozici jsou místa na 12. – 14.11.2012. Váš zájem nás velice těší, děkujeme!

Pomáháme

2. 11. 2012

Rádi podporujeme smysluplné projekty.
Proto jsme u nás spolu s Rotary clubem Brno City uspořádali dražbu vín s výtěžkem 136.000 Kč ve prospěch chráněného bydlení s rodinnou atmosférou Domov Mirandie a sponzorským občerstvením pomohli oslavit v reprezentativních prostorách Moravské galerie 20. výročí působení Armády spásy v Brně.

Čerstvé ryby a mořské plody v denní nabídce

23. 10. 2012

Právě nám přivezli ryby a mořské plody, přijďte ochutnat sivena, mořského ďasa, čerstvé slávky či langusty… v úpravě podle individuálního přání nebo doporučení šéfkuchaře.

Nové kávové speciality

22. 10. 2012

S podzimem přidáváme do nabídky nápojového lístku speciální kávy a k nim třeba domácí kávový lanýž nebo provensálský piniový koláč s kandovaným ovocem.

ČERSTVÍ HUMŘI

18. 9. 2012

Dnes čerství humři v denní nabídce, právě přivezení.

Parkování

4. 9. 2012

Vážení hosté, pokud k nám přijíždíte autem, doporučujeme Vám využití našeho vyhrazeného parkoviště vzdáleného necelých 30 metrů směrem k Obilnímu trhu. Oblast Údolní ulice je pravidelně kontrolována odtahovou službou.

PROQIN - pravé sekty metodou champenoise z Moravy & škola sabrage mistra České republiky Kamila Prokeše v La Bouchée

12. 7. 2012

Už zítra 12.7. od 17h na vás čekají v La Bouchée jedny z nejlepších moravských sektů, z medailemi ověnčeného vinařství Proqin, a pro odvážné také škola sabrage (francouzský výraz pro otevírání lahví sektu useknutím jejího hrdla) mistra ČR v této disciplíně! Vstupné na degustaci je 150 Kč a k dispozici máme poslední 3 místa – rezervace na info@labouchee.cz

Chřest v denní nabídce

22. 5. 2012

Francouzští mniši mohou za rozšíření chřestu v Evropě, chřestové plantáže měl na svém zámku ve Versailles také Ludvík XIV., jenž se spolu s markýzou de Pompadour, která si tuto delikátní zeleninu také oblíbila, přičinil o to, že se chřest stal vyloženě módní potravinou.

Sezona této rostliny, která je nazývána „králem zeleniny“, je v plném proudu a my pro vás chystáme každý den speciality ze svěžího bílého i zeleného chřestu dovezeného přímo od pěstitele.

Hodina země v La Bouchée

31. 3. 2012

V sobotu 31. 3. od 20.30 do 21.30 hod se připojíme k celosvětovému megahappeningu – Hodina Země 2012, při kterém každoročně zhasnou města, firmy i jednotlivci na jednu hodinu světla, aby symbolicky upozornili na nutnost rychle a systematicky řešit probíhající změnu klimatu. V naší restauraci na vás čeká romantika při svíčkách!

Vyzrálé hovězí z Argentiny a z ekofarmy na Moravě v denní nabídce

23. 3. 2012

Srovnejte vysoce kvalitní vyzrálé hovězí ze světově proslulého jihoamerického regionu a vyhlášené ekologické farmy Mitrovský dvůr na Vysočině v doprovodu intenzivních plných vín z Chile, Argentiny a jižní Moravy.

Po celý týden v denní nabídce naší restaurace.

Živá hudba každou středu a pátek

17. 2. 2012

Francouzské šansony v podání zpěvačky a pianistky Petry Šťastné vám zpříjemní návštěvu naší restaurace každou středu a pátek od 19 do 22 hodin.

Výtisk MF DNES zdarma k polednímu menu

14. 2. 2012

Přečtěte si u oběda v La Bouchée aktuální novinky ze světa i z domova – pro každého nyní výtisk MF DNES zdarma.

Valentýnský večer zcela obsazen

3. 2. 2012

Děkujeme všem za projevený zájem o naše Valentýnské menu, kapacita restaurace je zcela obsazena.

Již v pátek 17.2. a ve čtvrtek 23.2. se můžete těšit na čtyřchodovou degustační večeři pod taktovkou šéfa druhého týmu kuchyně, Vlastimila Pavlici.

Valentýnské menu La Bouchée v MF DNES

31. 1. 2012

V historicky prvním čísle nového magazínu City Brno MF DNES byly 31.1. uveřejněny fotografie našeho Valentýnského menu.

Uvařte si podle La Bouchée

19. 1. 2012

Recepty našich šéfů kuchyně najdete v prosincovém a lednovém čísle společenského magazínu TopLife.

První jarní chřest v denní nabídce

18. 4. 2011

Máme první jarní chřest – zelený i bílý, který připravíme podle vašeho přání (nebo to můžete nechat úplně na nás).

Telefonní číslo do restaurace opět v provozu

20. 12. 2010

Vážení hosté, technické problémy byly vyřešeny a již můžete opět používat naše běžné telefonní číslo +420 542 212 560. Děkujeme za trpělivost a pochopení.

Rozšiřujeme náš tým

7. 12. 2010

Restaurace La Bouchée by ráda navázala na úspěšný rozvoj posledních let, a proto hledá do svého týmu obsluhy nového člena se sommeliérskými dovednostmi. Vážní zájemci o tuto pozici mohou zasílat svůj životopis na e-mail: info@labouchee.cz

KOUZLA ŽIVÉ KUCHYNĚ - praktický seminář o životním stylu v La Bouchée

20. 11. 2010

Čeká na Vás zážitek plný chutí, zábavy, okořeněný informacemi o životním stylu s Filipem Říhou a Veronikou Mouchovou.

La Bouchée restaurant – v sobotu 20. listopadu od 9.00 do 15.30

Víno s sebou za atraktivní ceny

6. 10. 2010

Spolu s říjnovou změnou Vinné karty dáváme možnost hostům La Bouchée zakoupit jejich oblíbená vína z předchozího i aktuálního lístku za velmi atraktivní ceny, stačí kontaktovat naši obsluhu.

Obědvejte lehce, zdravě a s potěšením!

24. 6. 2010

Se začátkem léta zpestří obědové menu restaurace La Bouchée nabídka zdravé gastronomie – k poctivé domácí francouzské kuchyni přidáváme alternativu pro ty, kteří mají chuť na originální gurmánskou specialitu v lehčím a zdravějším provedení.

Nová sestava poledního menu

15. 6. 2009

V restauraci La Bouchée pro Vás máme od pondělí 15. 6. přichystánu novou, bohatší, sestavu poledního menu. V rámci labužnické nabídky Vám budeme každý všední den představovat lahůdky domácí a především francouzské kuchyně.