Média o nás

Přečtěte si gastrorecenze, rozhovory i ohlasy na akce, které jsme v La Bouchée připravili.

Uvařte si podle La Bouchée

19. 1. 2012

Recepty našich šéfů kuchyně najdete v prosincovém a lednovém čísle společenského magazínu TopLife.

Jak nás vidí zahraniční návštěvník?

8. 12. 2011

Jak se v La Bouchée líbilo hostovi z Rakouska? Dozvíte se v následujícím tex­tu.

Recenze La Bouchée v dubnovém magazínu Kult

19. 4. 2011

Recenzent magazínu Kult vyjádřil 100% spokojenost se službami La Bouchée.

Reportáž z večera s Paulem Dussourtem

17. 3. 2011

17. 3. 2011 uvedla Brněnská televize v rámci svého magazínu Vlna z Brna reportáž z francouzského večera v La Bouchée a o dva dny později přinesl také magazín Sedmička rozhovor s Paulem Dussourtem.

Rozhovor s naším šéfkuchařem v Brněnském deníku

14. 10. 2009

Brněnský deník požádal odborníka, našeho šéfkuchaře Michala Hájka, o radu a doporučení pro nákup a přípravu ryb.

Recenze degustačního večera s vinařstvím CROY

7. 10. 2009

Nejlepším oceněním naší práce je vyjádření spokojenosti a pochvala od našich hostů.

MF DNES: Víno měsíce v La Bouchée

10. 8. 2009

10. 8. 2009 ocenila v článku Co zakousnout k sauvignonu? Červenou řepu MF DNES naši akci Víno Měsíce jako ojedinělý počin podporující povědomí o špičkové produkci moravských vinařů a přinášející hostům La Bouchée také originální a jedinečný gurmánský zážitek.

Česká televize: La Bouchée připravuje šneky po Burgundsku

1. 8. 2009

1.8.2009 odvysílala Česká televize v rámci svého magazínu Týden v regionech reportáž, v níž představila restauraci La Bouchée jako místo, kde je možné v Brně ochutnat francouzskou lahůdku – šneky po Burgundsku.