Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

  • Výhodná poloha v centru Brna
  • Jídelní lístek respektující roční období, wine bar
  • Domácí atmosféra, ochotná obsluha a precizní kuchaři
  • Rodinné i firemní akce, dárkové poukazy
  • Elegantní nekuřácké prostory, doutníkový salonek, wi-fi
  • Letní terasa s grilem v Otevřené zahradě

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Média o nás

Aktuality

Otevírací doba o svátcích

Štědrý den a První svátek vánoční budeme trávit se svými rodinami, restaurace bude UZAVŘENA. Rádi vás opět přivítáme v pondělí 26.12.

Na Silvestra a 1. ledna bude restaurace UZAVŘENA.

Všem našim hostům přejeme krásné Vánoce i radostný a šťastný začátek nového roku.

Přijmeme do týmu kuchaře

Do naší restaurace hledáme dalšího kuchaře. Zkušenějšího, který se může po zapracování stát i vedoucím jedné ze směn.

Aktuální akce