Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

Nabídka dne 2. 9. 2015 od 11 do 17 h

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Média o nás

Aktuality

Nový jídelní lístek

Od pondělí 3. 8. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba grilovaného candáta s celerovým fondantem a pyré, shiitake, pak choi a curry omáčkou, kterého vidíte na fotce.

La Bouchée na TripAdvisoru

Milí hosté, ceníme si toho, že jsme vás mohli uvítat v naší restauraci. Pokud se chcete o dojem ze svého gastronomického zážitku podělit s ostatními, připojte svou recenzi na náš profil v celosvětově známém průvodci TripAdvisor.

Nový jídelní lístek

Od pondělí 4. 5. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba nadívaný suprême z farmářského kuřete s glazovanými baby bramborami, brokolicovým pyré a emulzí z kopřiv, nebo další jídla z jarních lokálních surovin.

Tříchodové polední Business menu

Po čase jsme pro vás inovovali strukturu polední nabídky. Novinkou je Tříchodové Business menu, které doporučujeme pro obchodní obědy nebo pro ty z vás, kteří si chtějí oběd užít a věnovat se dobrému jídlu naplno.

Přijmeme do týmu kuchaře

Rosteme… a tak přijmeme do naší kuchyně dalšího kuchaře, který je kreativní, cílevědomý, je ochotný tvrdě pracovat, není mu cizí angličtina a vlastní alespoň jednu knihu světového šéfkuchaře (v originále).

Aktuální akce