Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

Labužnické obědové menu 29. 1. 2015

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Aktuality

La Bouchée na autogramiádě Romana Vaňka

Náš oblíbenec, neúnavný kritik náhražek a šmakulád a v neposlední řadě renomovaný autor kuchařských bestsellerů – Roman Vaněk bude ve středu v Brně! Od pěti hodin běží autogramiáda jeho nové kuchařky v knihkupectví Dobrovský na Joštové a La Bouchée s Mikrofarmou nachystalo pro zúčastněné ochutnávku svých nešizených dobrot s lokálním původem. Tak se za námi zastavte!

Přijmeme do týmu kuchaře

Rosteme… a tak přijmeme do naší kuchyně dalšího kuchaře, který je kreativní, cílevědomý, je ochotný tvrdě pracovat, není mu cizí angličtina a vlastní alespoň jednu knihu světového šéfkuchaře (v originále).

MIKROFARMA - brněnská zrárna a řeznictví s úctou k masu

V restauraci La Bouchée sedmým rokem spolupracujeme s vybranými farmáři, kteří dělají svoji práci srdcem a naši kuchaři denně ověřují kvalitu jejich produkce. Rozhodli jsme se zpřístupnit tyto své zdroje širší veřejnosti a zároveň znásobit potenciál jejich kvalitního masa ještě navazujícím procesem zpracování v nové zrárně a řeznictví Mikrofarma, které jsme pomáhali v Brně vybudovat.

Aktuální akce

Maurerův Grand restaurant festival v La Bouchée

La Bouchée a další top restaurace, které získaly vysoké hodnocení v publikaci Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT 2015, nabídnou do 28.2. návštěvníkům delikatesy své kuchyně za zvýhodněné festivalové ceny.

Ochutnejte speciality z nového únorového jídelního lístku

Počátkem února startuje nový jídelní lístek restaurace La Bouchée. Ochutnávkou z jeho nabídky si můžete zpříjemnit čtvrteční večer, kdy pro vás chystáme degustační menu v doprovodu vín z naší vinotéky.

Menu najdete zanedlouho zde!

Valentýnské menu pro dva v La Bouchée

Udělejte radost tomu koho máte rádi a věnujte mu svůj čas v romantickém prostředí a ve společnosti skvělého jídla a pití.
Restaurace La Bouchée pro vás tradičně připravuje na Valentýnský den 14.2. SPECIÁLNÍ MENU PRO DVA.
Menu v detailu akce.

Degustační večer La Bouchée & Vinařství Kořínek

V létě jsme byli ve sklepě pana Kořínka v Hnanicích naprosto nadšeni jeho produkcí. Proto ho nyní zveme na únorový podvečer, aby vám představil svá vína a také přiblížil pojem „VOC Znojmo“, který je známkou původu i přísně hlídané vysoké kvality.