Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

Labužnické obědové menu 30. 5. 2015

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Média o nás

Aktuality

Nový jídelní lístek

Od pondělí 4. 5. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba nadívaný suprême z farmářského kuřete s glazovanými baby bramborami, brokolicovým pyré a emulzí z kopřiv, nebo další jídla z jarních lokálních surovin.

Tříchodové polední Business menu

Po čase jsme pro vás inovovali strukturu polední nabídky. Novinkou je Tříchodové Business menu, které doporučujeme pro obchodní obědy nebo pro ty z vás, kteří si chtějí oběd užít a věnovat se dobrému jídlu naplno.

Přijmeme do týmu kuchaře

Rosteme… a tak přijmeme do naší kuchyně dalšího kuchaře, který je kreativní, cílevědomý, je ochotný tvrdě pracovat, není mu cizí angličtina a vlastní alespoň jednu knihu světového šéfkuchaře (v originále).

Aktuální akce

La Bouchée na PRAGUE FOOD FESTIVALU

Je nám velkou ctí i potěšením, že jedeme reprezentovat brněnskou a moravskou gastronomii na 9. ročník Prague Food Festivalu