Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

  • Výhodná poloha v centru Brna
  • Jídelní lístek respektující roční období, wine bar
  • Domácí atmosféra, ochotná obsluha a precizní kuchaři
  • Rodinné i firemní akce, dárkové poukazy
  • Elegantní nekuřácké prostory, doutníkový salonek, wi-fi
  • Letní terasa s grilem v Otevřené zahradě

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Média o nás

Aktuality

V pondělí 1. května bude restaurace UZAVŘENA

V pondělí 1. května bude restaurace UZAVŘENA.

HLEDÁME PARŤÁKA do TÝMU OBSLUHY V LA BOUCHÉE

Máš rád/a práci v gastru? Maš rád/a lidi? Tak to se ti u nás bude libit :) Hledáme komunikativní a přirozeně pohostinné lidi, co se rádi učí novým věcem. Praxe v oboru a vášeň pro víno je určitě výhodou. Napište nám na labouchee@labou­chee.cz.

Nový jídelní lístek

Od středy 8. 2. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba Kohouta na černo s krupicovými noky, kterého vidíte na fotce.

Přijmeme do týmu kuchaře

Do naší restaurace hledáme dalšího kuchaře. Zkušenějšího, který se může po zapracování stát i vedoucím jedné ze směn.

Od února je znova OTEVŘENO I V NEDĚLI

Od února bude restaurace opět otevřena i v neděli od 11 do 22 h.

Aktuální akce

La Bouchée Gril v Otevřené zahradě zahájil provoz!

V sobotu 1. 4. jsme zahájili letošní provoz naší letní scény „La Bouchée GRIL V OTEVŘENÉ ZAHRADĚ“.

Na krásné terase pod rozkvetlým špilberským kopcem, přímo za restaurací, na vás čekají – za pohodové ceny – dobroty z grilu, burgery, sendviče, saláty, domácí dezerty, zmrzliny a limonády, italské espresso, orosená sklenka vína, točený bernard,… A v poledne obědové menu. Svěží vánek, suroviny z místních zdrojů – často v bio kvalitě a kulinářské nadšení našich kuchařů dokáží rozpustit pracovní stres opravdu spolehlivě! :)

P.S. Myslíme i na děti, v Otevřené zahradě se skvěle zabaví a my se postaráme o jejich spokojená bříška.

Takže od víkendu v zahradě na Údolní 33 na viděnou :)
Sledujte:
www.facebook.com/la­boucheerestau­rant
‪#‎laboucheegril‬