Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

Tříchodový nedělní rodinný oběd

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Aktuality

Nový jídelní lístek

Od úterý 4. 11. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba Brasírovanou vyzrálou bio hovězí špičku z Mikrofarmy s raviolami z konfitu, panna cottou ze slaniny z Přeštíka a dýňovým pyré, kterou vidíte na fotce, nebo další jídla z podzimních lokálních surovin.

Přijmeme do týmu kuchaře

Rosteme… a tak přijmeme do naší kuchyně dalšího kuchaře, který je kreativní, cílevědomý, je ochotný tvrdě pracovat, není mu cizí angličtina a vlastní alespoň jednu knihu světového šéfkuchaře (v originále).

MIKROFARMA - brněnská zrárna a řeznictví s úctou k masu

V restauraci La Bouchée sedmým rokem spolupracujeme s vybranými farmáři, kteří dělají svoji práci srdcem a naši kuchaři denně ověřují kvalitu jejich produkce. Rozhodli jsme se zpřístupnit tyto své zdroje širší veřejnosti a zároveň znásobit potenciál jejich kvalitního masa ještě navazujícím procesem zpracování v nové zrárně a řeznictví Mikrofarma, které jsme pomáhali v Brně vybudovat.

Aktuální akce