Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Média o nás

Aktuality

Nový jídelní lístek

Od pondělí 11. 1. podáváme nové sezonní menu. Přijďte k nám vyzkoušet třeba roastbeef ze sous-vide jeleního hřbetu s jeřabinovo-šípkovou marmeládou, který vidíte na fotce.

Přijmeme do týmu kuchaře

Rosteme… a tak přijmeme do naší kuchyně dalšího kuchaře, který je kreativní, cílevědomý, má už pracovní zkušenost a je ochotný tvrdě pracovat.

Nabídka dne

Každý všední i víkendový den pro vás chystáme speciální menu se stejnou péčí, jakou věnujeme naší à la carte nabídce. Čerstvé suroviny z místních zdrojů – často v kvalitě bio a kulinářské umění našich kuchařů dokáží rozpustit pracovní stres opravdu spolehlivě. Nově můžete vybírat dokonce ze tří hlavních chodů a až do 17 hodin!

La Bouchée na TripAdvisoru

Milí hosté, ceníme si toho, že jsme vás mohli uvítat v naší restauraci. Pokud se chcete o dojem ze svého gastronomického zážitku podělit s ostatními, připojte svou recenzi na náš profil v celosvětově známém průvodci TripAdvisor.

Aktuální akce

Valentýnské menu pro dva v La Bouchée

Udělejte radost tomu koho máte rádi a věnujte mu svůj čas v romantickém prostředí a ve společnosti skvělého jídla a pití.

Restaurace La Bouchée pro vás tradičně připravuje na Valentýnský víkend 13. a 14. 2. SPECIÁLNÍ MENU PRO DVA.
Menu v detailu akce.

Maurerův Grand restaurant festival v La Bouchée

La Bouchée a další top restaurace, které získaly vysoké hodnocení v publikaci Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT 2016, nabídnou do 29.2. návštěvníkům delikatesy své kuchyně za zvýhodněné festivalové ceny.