Restaurant La Bouchée

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.

Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí, biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

Nabídka dne 4. 5. 2016 od 11 do 17 h

La Bouchée na Facebooku

Novinky z La Bouchée

Média o nás

Aktuality

Přijmeme do týmu kuchaře

Rosteme… a tak přijmeme do naší kuchyně dalšího kuchaře, který je kreativní, cílevědomý, má už pracovní zkušenost a je ochotný tvrdě pracovat.

La Bouchée na TripAdvisoru

Milí hosté, ceníme si toho, že jsme vás mohli uvítat v naší restauraci. Pokud se chcete o dojem ze svého gastronomického zážitku podělit s ostatními, připojte svou recenzi na náš profil v celosvětově známém průvodci TripAdvisor.

Aktuální akce

Středa s vinařem: SONBERK – VERTIKÁLNÍ DEGUSTACE RYZLINKŮ

Ochutnávka s komentářem sommeliera Davida Pavlíčka – 6 vzorků – 350 Kč – pouze 12 míst!