Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nouvelles

Maurerův Grand restaurant festival 2018 v La Bouchée

La Bouchée nabídne spolu s dalšími českými top restauracemi od 15/1 do 28/2 návštěvníkům delikatesy své kuchyně za zvýhodněné festivalové ceny. Tématem letošního ročníku je „SUPERFOOD“.

Podrobnosti k menu, způsobu rezervace a platby najdete na http://www.grandrestaurantfestival.cz/uvodni-strana/

FESTIVALOVÁ NABÍDKA LA BOUCHÉE

• Dýňový krém jemněný kokosovým mlékem, dýňový olej a semínka
&
0,1 l Sylvánské zelené, moravské zemské víno 2016, Vinařství Soška

• Konfitovaná líčka divokého kance, topinambury, čokoláda s chilli
&
0,1 l Pinot Noir, výběr z hroznů 2015, oak aged, Proqin

• Kefírová panna cotta s medem a skořicí, hrušky, rakytník, kardamom
&
0,05 l Coeur du Breuil, liqueur au calvados

V La Bouchée se dlouhodobě věnujeme vyhledávání té nejkvalitnější a nejzajímavější produkce z moravských i zahraničních vinic. Naši číšníci vám proto nabídnou k menu snoubené víno – vyzkoušejte si práci sommeliera a objevujte, jak harmonizuje a mění chuť s daným pokrmem, a které vaše smysly okouzlí více.

BONUS: Ke každé rezervaci věnujeme poukaz na 10% SLEVU při příští návštěvě La Bouchée.

Bon appétit!

www.grandrestaurantfestival.cz/restaurace-detail/la-bouchee