Go to content | Go to main menu | Go to search

La Bouchée

Menu

Daily menu

31. 10. 2020

LA BOUCHÉE GRIL VÝDEJNÍ OKÉNKO | Běhounská 18 | Po – Pá | 11-16 h

  • Rajčatový krém 40 CZK
  • Francouzská cibulačka, kruton se sýrem 45 CZK
  • Burger z vyzrálého hovězího z Mikrofarmy, sýr, okurka, a rajče v máslové briošce, bramborové krokety, chilli majonéza 149 CZK
  • Grilovaná vepřová kotleta na kosti z Mikrofarmy, pečená zelenina, pepřová omáčka 245 CZK
  • Kachní prso, mrkvové pyré se zázvorem a pomerančem, čočka Beluga 245 CZK
  • Čočka na kyselo, volské oko, náš kmínovo-cibulový chléb 115 CZK
  • Zeleninové lasagne s mozzarellou /od 12 h/ 149 CZK

Své jídlo s sebou si můžete rezervovat předem na 605 520 339.

We don't have a daily menu for this day.
Check out the restaurant menu, please. Thank you.

LA BOUCHÉE GRIL VÝDEJNÍ OKÉNKO | Běhounská 18 | Po – Pá | 11-16 h

  • Česneková polévka s krutony 45 CZK
  • Vichyssoise 45 CZK
  • Burger z vyzrálého hovězího z Mikrofarmy, kozí sýr, cibuláda, salát 189 CZK
  • Obědový sendvič s trhaným kachním masem a bylinkovou mayo v máslovém toustovém chlebu, steakové hranolky 159 CZK
  • Jacket potato s vepřovým ragú na víně, restovaná cibule, salát 189 CZK
  • Zeleninové lasagne s mozzarellou 149 CZK

Své jídlo s sebou si můžete rezervovat předem na 605 520 339 nebo přes aplikaci Nesnězeno.

We don't have a daily menu for this day.
Check out the restaurant menu, please. Thank you.

We don't have a daily menu for this day.
Check out the restaurant menu, please. Thank you.

We don't have a daily menu for this day.
Check out the restaurant menu, please. Thank you.

We don't have a daily menu for this day.
Check out the restaurant menu, please. Thank you.

Menu

Bon appetit

Fresh Mediterranean cuisine

Our chefs, inspired by Spanish, French and Italian cuisine, use fresh high-quality ingredients: lamb meat directly from breeders, dry-aged local beef, pork and locally farmed poultry from our own butchery Mikrofarma, daily selection of fish and seafood. Pastry is prepared for us by artisan family bakery using sourdough and organic flour.